ÇANAKKALE EZİNE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA MESAJI

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI  İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA MESAJI

 

 

Yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlamanın heyecanı içerisindeyiz. Her yıl eğitimin başlangıcı olarak kutlanan İlköğretim haftası okulların, okuma-yazmanın öneminin, eğitim-öğretimin kişiye ve topluma sağladığı yararlarının anlatıldığı bir haftadır.     

           Okullar; müdürü, öğretmeni, öğrencisi, velisi ve tüm çalışanı ile birlikte ülkemizin kalkınma sürecinin ve aydınlık geleceğinin giriş kapısıdır. Her ferdin eğitim hakkının bulunduğu ve bir kişinin bile bu haktan mahrum olamayacağı eğitim sistemimizde, eğitimin temeli ilköğretim okullarında atılır. Bizler de Ezine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tüm şevk ve görevimize duyduğumuz sonsuz bağlılığımız ile her birini kendi evlatlarımız gibi gördüğümüz, yarınlarımızın bize emaneti olan 3546 öğrencimiz için 24 okul, 398 öğretmen ve idareci ile okullarımızın hazırlıklarını tamamlayarak eğitim öğretime başlamış bulunmaktayız. Milli ve manevi değerlere sahip, araştıran, sorgulayan, bağımsız karar veren, çağdaş, demokratik, devletine milletine ve ailesine faydalı bireyler yetiştirmek öncelikli görevimizdir.

         2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olması temennisiyle İlköğretim Hafta'mızı kutluyor; sağlık, huzur, mutluluk ve başarılarımızın giderek arttığı bir eğitim öğretim yılı geçirmemiz dileklerim ile saygı ve sevgilerimi sunarım.

 

                                                                                                                                                                                                       ORHAN AKMAN

                                                                                                                                                                                  EZİNE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ

 

 

Hükümet Konağı Karşısı Cevatpaşa Ortaokulu Binası Zemin Kat EZİNE ÇANAKKALE - (286) 618 10 75

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.